| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
climerx

|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 8:54 pm Temat postu: Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki - materiał dowodowy |
|
|
Ciekawość mnie zżera.. dlaczego tematy "Wyższa Szkoła Kultury Fizycznej i Turystyki" są blokowane i stają się materiałem dowodowym? Czemu po prostu nie są kasowane? _________________ "Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 15754 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Ponieważ taka jest decyzja administracji. W odpowiednim czasie spam zostanie usunięty. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luke

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arturooo3 Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Uwierz, że marcin_an czyta większość o ile nie wszystkie posty i na pewno nie zapomniał o Twoim. Nie sądzę jednak by odpowiedź była czymś, co zostanie Ci przekazane, bo i w sumie po co? Natomiast ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
Tak czy siak nie musisz dodatkowo spamować pisząc post pod postem. _________________ Moje portfolio You break new faith! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 15754 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 8:01 pm Temat postu: |
|
|
Ponieważ sprawa jest już załatwiona, wyjaśniam: wasz admin czasami też traci cierpliwość, w wyniku czego ktoś obrywa. Tym razem spamer, który - wg dostarczonych mi informacji - jest już odcięty od sieci. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Luke

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
arturooo3 Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 10:39 pm Temat postu: |
|
|
A co się robi normalnie ze spamerem? Banuje i czeka aż będzie zaśmiecał inne forum albo skrzynki pocztowe? _________________ Moje portfolio You break new faith! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|