| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Karshu
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 5:05 pm Temat postu: Problemy z pingiem |
|
|
Czesc jestem nowy, zrobiłem tutaj konto ze względu na to aby napisać tego posta bo jest to forum duże a odpowiedź pewnie przyjdzie szybko. A do rzeczy czyli poprostu tak co hmm.. 30sekund albo minute ping skacze mi do 1000 albo i więcej nawet a po 5 sekundach się uspokaja... hmm od dłuższego czasu mnie to denerwuje ponieważ czasem może się uspokajać i 30 sekund ale wtedy zostanę wywalony z gry za ping. Czy ktos wie co sie dzieje?
Aha i jeszcze pytanie, najpierw chciałbym dodać ze pingi mialem od bardzo dlugiego czasu a lagi które zaraz wyjaśnię od kilku dni, a mianowicie muli mi net strasznie, po odłączeniu modemu i podłączeniu sie uspokaja ale po 5minutach znów sa ogromne lagi. Miałem iśc z tym do tych panów od multimedii i im nawrzucac.. stfu.. pogadać ale najpierw sie tutaj spytam. Tak więc czekam na szybką odpowiedź :p cze
aha, ostatni edit... co do tych pingów kiedy juz występuje to kiedy hostuję otsa pewnego silnika tibijskiego to gracze mają takiego jakby poteznego laga i wtedy beda musieli zresetować clienta. Dlaczego tak sie dzieje? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
marcin_an Site Admin
Dołączył: 26 Maj 2005 Posty: 15738 Skąd: z drugiej strony Kabla
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 5:12 pm Temat postu: |
|
|
Jakie wyniki daje mtr w czasie wystąpienia problemu? Czy sytuacja występuje także na innych serwerach? Podczas testów masz wyłączony firewall i antywirusa? Jesteś pewien, że masz wystarczające łącze i sprzęt, by używać tej gry? _________________

Ostatnio zmieniony przez marcin_an dnia Wto Lut 02, 2010 5:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karshu
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Co do tego mtr to nie wiem co to jest. Co do serwerów to masz na myśli jakies servy w csa czy solda? jeśli tak to... odpowiedz brzmi tak. Antivir akurat pobralem pare dni temu skanowałem all i to nie przez viry raczej a zapora wyłączona. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|