Forum Coders' city Strona Główna Coders' city
Nasza pasja to programowanie!

PomocPomoc   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja 
Archiwum starego forum + teoria    RSS & Panel/SideBar
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanie... Skrócony regulamin

[SOIL]dolinkowanie do VC++ 2008EE

Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Biblioteki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Furry

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 2:07 pm      Temat postu: [SOIL]dolinkowanie do VC++ 2008EE Odpowiedz z cytatem Pisownia

Mam pewien problem , otórze próbuję dolinkować bibliotekę SOIL do mojego projektu w VC++ 2008EE ale nie udaje mi się. Po dołączeniu headera i zalinkowaniu wyskakują mi takie błędy:
Cytat:
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _malloc already defined in LIBCMT.lib(malloc.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _free already defined in LIBCMT.lib(free.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fread already defined in LIBCMT.lib(fread.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fclose already defined in LIBCMT.lib(fclose.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _ftell already defined in LIBCMT.lib(ftell.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fseek already defined in LIBCMT.lib(fseek.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fopen already defined in LIBCMT.lib(fopen.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strstr already defined in LIBCMT.lib(strstr.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fgetc already defined in LIBCMT.lib(fgetc.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _realloc already defined in LIBCMT.lib(realloc.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strtol already defined in LIBCMT.lib(strtol.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strncmp already defined in LIBCMT.lib(strncmp.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _ldexp already defined in LIBCMT.lib(_ldexp_.obj)
MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fwrite already defined in LIBCMT.lib(fwrite.obj)
MSVCRTD.lib(ti_inst.obj) : error LNK2005: "private: __thiscall type_info::type_info(class type_info const &)" (??0type_info@@AAE@ABV0@@Z) already defined in LIBCMT.lib(typinfo.obj)
MSVCRTD.lib(ti_inst.obj) : error LNK2005: "private: class type_info & __thiscall type_info::operator=(class type_info const &)" (??4type_info@@AAEAAV0@ABV0@@Z) already defined in LIBCMT.lib(typinfo.obj)
LINK : warning LNK4098: defaultlib 'MSVCRTD' conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library

Czy mógłby mi ktoś opisać jak ją dodac do projektu krok po kroku?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Odpowiedz do tematu    Forum Coders' city Strona Główna -> Biblioteki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach