Furry
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 2:07 pm Temat postu: [SOIL]dolinkowanie do VC++ 2008EE |
|
|
Mam pewien problem , otórze próbuję dolinkować bibliotekę SOIL do mojego projektu w VC++ 2008EE ale nie udaje mi się. Po dołączeniu headera i zalinkowaniu wyskakują mi takie błędy:
| Cytat: | MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _malloc already defined in LIBCMT.lib(malloc.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _free already defined in LIBCMT.lib(free.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fread already defined in LIBCMT.lib(fread.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fclose already defined in LIBCMT.lib(fclose.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _ftell already defined in LIBCMT.lib(ftell.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fseek already defined in LIBCMT.lib(fseek.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fopen already defined in LIBCMT.lib(fopen.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strstr already defined in LIBCMT.lib(strstr.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fgetc already defined in LIBCMT.lib(fgetc.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _realloc already defined in LIBCMT.lib(realloc.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strtol already defined in LIBCMT.lib(strtol.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _strncmp already defined in LIBCMT.lib(strncmp.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _ldexp already defined in LIBCMT.lib(_ldexp_.obj) MSVCRTD.lib(MSVCR90D.dll) : error LNK2005: _fwrite already defined in LIBCMT.lib(fwrite.obj) MSVCRTD.lib(ti_inst.obj) : error LNK2005: "private: __thiscall type_info::type_info(class type_info const &)" (??0type_info@@AAE@ABV0@@Z) already defined in LIBCMT.lib(typinfo.obj) MSVCRTD.lib(ti_inst.obj) : error LNK2005: "private: class type_info & __thiscall type_info::operator=(class type_info const &)" (??4type_info@@AAEAAV0@ABV0@@Z) already defined in LIBCMT.lib(typinfo.obj) LINK : warning LNK4098: defaultlib 'MSVCRTD' conflicts with use of other libs; use /NODEFAULTLIB:library |
Czy mógłby mi ktoś opisać jak ją dodac do projektu krok po kroku? _________________ Win XP/Linux VC++/BcB/g++ |
|