| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
The bob
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 2:08 pm Temat postu: ATI Catalyst Control Center - błąd |
|
|
elo, mam pewien błąd przy starcie CCC. jego traść brzmi:
Could not load file or assembly 'CLI.implementation, version=2.0.2589.34531, culture=neutral, PublicTokeyKey=(tutaj jakieś cyferki)' or one of its dependencies. Nie można odnaleść określonego pliku.
Okno z komunikatem niema tytułu.
Ten błąd siępojawia na starcie systemu (bo ta aplikacja jest w autostarcie :P) i jak chce uruchomić CCC. Stery działają normalnie ale właśnie control center nawala :/ Jak ktoś coświe to niech pisze pls :P Z góry thx za odpowiedź. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
hicks Site Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
The bob
|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 5:48 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie porady na temtej stronie są niezbyt działające...
1) (Windows folder)/Assembly folder to see if there's any files with Public Key Token of "90ba9c70f846762e" - brak klucza u mnie
2) (Document and Settings)/(User)/AppData/Local/ATI/ACE - AppData - niema, w application data - niema local ani ati
3) Check that registry locations are empty: HKCU/Software/ATI/ACE HKLM/Software/ATI/ACE - niema takich wpisów w rejestrze
więc jak ktoś zna jakąś porade co działa niech pisze pls :P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hicks Site Admin

|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Cóż spełniasz zatem wymogi postawione w punktach 1, 2 i 3. Próbowałeś wykonać pkt. 4-ty?...
Btw. w pkcie 1) patrzyłeś na kolumnę "Public Key Token" ma się rozumieć? _________________
Moje portfolio Oto ja 
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
The bob
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 7:47 am Temat postu: |
|
|
no, patrzyłem na kolumnę public key token bo troche angielski znam ;P
a co do tych punktów to ja je pnie pisałem po kolei... kolejność to:
moje punkty / punkty na ich stronie
1 / 3 2 / 4 3 / 1
musze tylko wypieprzyć wszystko z tego folderu ATI i reinstalke zrobić... zobaczymy może pomoże :P jak pomoże to zedytuje post...
OK działa :-) ale to jest jakieś dziwne... bo kiedyś to przeinstalowywałem a nic sie niezmieniało a teraz działa jak trzeba o.0 w każdym razie wielkie THX :) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|